Rover 600: inhouden gas

Bouwjaar: 2005

hallo,

Ik heb een rover 620 (1995) op gas. Eem tijd geleden hield de auto erg in bij het gas geven. Vooral als je teveel gas gaf. Ook ging de auto vanzelf over op benzine. Toen heb ik de zeef in de propaanslang schoongemaakt en reed hij weer prima.
Echter nu een aantal maanden later. Doet zich weer hetzelfde probleem voor. Nu slaat hij alleen niet uit zichzelf over op benzine. Zeef in de propaanslang weer schoongemaakt. hielp niet nu alleen niet. Weet iemand wat het zou kunnen zjin. Op benzine rijdt de auto trouwens prima. Groet Bram

brammulder

Geplaatst door brammulder (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 600? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

VG392 (0), 18 jaar geleden

Hallo Bram,
Ik wil je adviseren eerst het diagnosesysteem uit te lezen.
Stuur mij een email en ik stuur je de handleiding.
Groeten,
Kees

brammulder (0), 18 jaar geleden

Hallo Kees,

Bedankt voor dit advies, maar ik heb vandaag 't probleem opgelost. Het probleem zat in 't verdeelhuis, het cilindertje of busje van plastic(wat het ook is) ging stroef op en neer. Na dit gereinigd te hebben met wat caberateur reiniger was het probleem verholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 600 of stel zelf een nieuwe vraag.