Rover 25: interieur kachel

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1400

waar bevind de interieur kachel zich bij een rover 25

TVM

Geplaatst door TVM (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover Rover 25? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

sleutelaar1952 (0) PRO, 6 jaar geleden

Achter het daschbord, in het midden.( deze moet worden uitgebouwd bij vervanging ) uit als hij vervangen moet worden. echt even een manual erbij, voorkomt elende. is het alleen de weerstand deze is te bereiken. links zijkant achterin . Daar zit een stekker met links en rechts een schroefje

Groet

TVM (0), 6 jaar geleden

Men verwarming werkt ni meer dus denk ik dat het de kachel is ? En moet het volledige dashbord eraf of is de middenconsole goed genoeg ???

Mvg

Thomas

sleutelaar1952 (0) PRO, 6 jaar geleden

Hallo Thomas
Kijk eerst of er genoeg vloeistof in het systeem zit en of er geen kabel los is , dat laatste kan volgens mijn nog gedaan worden zonder uit te bouwen. bij totale vervanging het hele dashbord, eerst maar met de hand ertussen en kraan openzetten.. daar zou de kabel van los kunnen zijn

Groet Johan

TVM (0), 6 jaar geleden

hallo Johan
welke kraan bedoel je ??? ik ga men radiator eerst ook flushen omdat men garagist denkt dat men kachel verstopt is ??

mvg

van meel thomas

sleutelaar1952 (0) PRO, 6 jaar geleden

Thomas je kunt m warm en koud regelen volg deze kabel onderlangs dan zie of voel je waar deze aangesloten is en of er gereageerd word op het warm of koud regelen. meestal aan de linkerzijkant. ook zie je onder de motorkap 2 slangen redelijk dicht bij elkaar die op het achterschot aangesloten zijn. omgeving hoofdremcilinder. voel bij warme motor of deze ook warm zijn .Die moeten de warmte naar de kachel brengen, zijn beide warm is de kachel niet verstopt.


Groet Johan

TVM (0), 6 jaar geleden

beste ,

dit heb ik al gevoeld er is er maar 1 warm en de kabel van de kraan zit ook vast deze kraan heb ik handmatig op war gezet . dus johan zou ik die clean flush dan toch maar doen ?? want uit 1 darm komt water maar uit de andere niet ?

mvg

thomas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover Rover 25 of stel zelf een nieuwe vraag.