Rover 25 2004: verwarmings knop draait niet .

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 16K4F, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

koud en warm bedieningsknops kabel zit los !! , hoe maak ik hem los en hoe kan ik erbij komen , en hoe zet ik hem weer vast ??

want nu kan ik die bedieningsknop niet draaien van links naar rechts en niet van rechts naar links !! ? hij zit vast ofzo ??

alvast bedankt driss

driss49

Geplaatst door driss49 , lid sinds 11 maanden geleden

10 Reacties

kaleido 1 PRO, 11 maanden geleden

Je zult het paneel eerst los moeten maken en de aansluiting van de bediening controleren om te kijken waar het probleem zit .
Front demonteren, dashbord kastje er uit halen enz.
Misschien staat op you tube een filmpje .

driss49, 11 maanden geleden

ja ik denk dat ik het probleem heb gevonden !! de kabel van het mechaniek van warmte en koude lucht regeling zit los en of is van zijn plek gekomen , maar hoe haal ik die bedienings uniet los , om hem weer goed in mekaar te zetten ?? . ik heb ook al een nieuwe bedienings unit/paneel besteld .

alvast bedankt driss

.

kaleido 1 PRO, 11 maanden geleden

Persoonlijk had ik eerst gekeken wat er defect is , en dan spullen bestellen , maak eens een foto van je dashbord dan kunnen we zien waar het precies om gaat .

driss49, 11 maanden geleden

dit is de bedieningspaneel die ik heb besteld zie fotos , 1 van die kabels van warmte/en koude lucht regeling vond ik los in de middenconsole van mijn auto , nu wil ik hem uit mijn auto demonteren en die nieuwe ( zie fotos ) erop zetten , maar nu weet ik niet hoe ik hem moet demonteren uit mijn auto ??

alvast bedankt driss .

. . .

driss49, 11 maanden geleden

het is een kabel met een haakje eraan !!

driss49, 11 maanden geleden

hier zijnd de fotos eindelijk hopenlijk zijnd deze genoeg , wat ik zie aan de onderknat is een roze spiraalkabel en een blauwe spiraal kabel , en volgens mij zit in 1 van die kabels een knik /vervorming , waarschijnlijk moet iemand mij uitleggen hoe ik de dashboard en of middenconsole moet demonteren , dit zodat ik die roze/blauwe spiraal kabels kan recht zetten en weer op de bedieningspaneel kan zetten ????????????

alvast bedankt voor jouw/jullie hulp .

driss

. . .

kaleido 1 PRO, 11 maanden geleden

Het kunststof hout er uit halen , voorzichtig met een kunststof hulpstuk los wrikken

driss49, 11 maanden geleden

bedankt het kunst stofhoutje is eraf ( zonder schade ) maar hij zit vast met twee schroeven die ik ook heb los gemaakt , maar krijg hem er toch niet uit , en ik kan het probleem zien , de stalen spiraalkabeltje is gekninkt en moet weer recht worden gezet , maar ik kan er niet bij , waarschijnlijk moet ik hem naar een garage brengen om het hele dashboard eraf te laten halen zodat men erbij kan . maar toch bedankt voor jouw hulp .

fijne dage driss .

driss49, 10 maanden geleden

als iemand mij kan helpen aan waterkraantje voor toevoer warm water naar verwarming van de auto zie fotos , hij zit onder de motorkap onder de ruitenwissers vast aan twee water buizen en daaraan zit een roze stalen kabeltje !!!!!!!!!!!!! zie fotos .

alvast bedankt driss

. . . .

JdeP, 10 maanden geleden

https://www.google.com/search?q=JJB10024...

Succes

    bedankt jdep - driss49, 10 maanden geleden
    ik heb die warm waterkraan/klep regelaar toch gevonden bij de sloop , daar hadden ze nog een rover 25 compleet met motor en veel onderdelen , maar toch bedankt allemaal , morgen zet de garage monteur hem erop als het waterkoelvloeistof is gekoeld . nogmaals bedankt allemaal voor jullie tijd en aandacht en tips . driss - driss49, 10 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 25 of stel zelf een nieuwe vraag.