close auto

Surf Advertentievrij op Problemcar.nl!

Geen afleiding meer, alleen de antwoorden die je zoekt. Word VIP en geniet van een volledig advertentievrije ervaring.

Word VIP voor slechts €1,99 per maand!

Word vip

Rover 25 2004: verwarmings knop draait niet .

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 16K4F, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

koud en warm bedieningsknops kabel zit los !! , hoe maak ik hem los en hoe kan ik erbij komen , en hoe zet ik hem weer vast ??

want nu kan ik die bedieningsknop niet draaien van links naar rechts en niet van rechts naar links !! ? hij zit vast ofzo ??

alvast bedankt driss

Geplaatst door

driss49 (0)

al 4 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Je zult het paneel eerst los moeten maken en de aansluiting van de bediening controleren om te kijken waar het probleem zit .
Front demonteren, dashbord kastje er uit halen enz.
Misschien staat op you tube een filmpje .

ja ik denk dat ik het probleem heb gevonden !! de kabel van het mechaniek van warmte en koude lucht regeling zit los en of is van zijn plek gekomen , maar hoe haal ik die bedienings uniet los , om hem weer goed in mekaar te zetten ?? . ik heb ook al een nieuwe bedienings unit/paneel besteld .

alvast bedankt driss

driss49 0

4 jaar

Persoonlijk had ik eerst gekeken wat er defect is , en dan spullen bestellen , maak eens een foto van je dashbord dan kunnen we zien waar het precies om gaat .

dit is de bedieningspaneel die ik heb besteld zie fotos , 1 van die kabels van warmte/en koude lucht regeling vond ik los in de middenconsole van mijn auto , nu wil ik hem uit mijn auto demonteren en die nieuwe ( zie fotos ) erop zetten , maar nu weet ik niet hoe ik hem moet demonteren uit mijn auto ??

alvast bedankt driss .

driss49 0

4 jaar

het is een kabel met een haakje eraan !!

driss49 0

4 jaar

hier zijnd de fotos eindelijk hopenlijk zijnd deze genoeg , wat ik zie aan de onderknat is een roze spiraalkabel en een blauwe spiraal kabel , en volgens mij zit in 1 van die kabels een knik /vervorming , waarschijnlijk moet iemand mij uitleggen hoe ik de dashboard en of middenconsole moet demonteren , dit zodat ik die roze/blauwe spiraal kabels kan recht zetten en weer op de bedieningspaneel kan zetten ????????????

alvast bedankt voor jouw/jullie hulp .

driss

driss49 0

4 jaar

Het kunststof hout er uit halen , voorzichtig met een kunststof hulpstuk los wrikken

bedankt het kunst stofhoutje is eraf ( zonder schade ) maar hij zit vast met twee schroeven die ik ook heb los gemaakt , maar krijg hem er toch niet uit , en ik kan het probleem zien , de stalen spiraalkabeltje is gekninkt en moet weer recht worden gezet , maar ik kan er niet bij , waarschijnlijk moet ik hem naar een garage brengen om het hele dashboard eraf te laten halen zodat men erbij kan . maar toch bedankt voor jouw hulp .

fijne dage driss .

driss49 0

4 jaar

als iemand mij kan helpen aan waterkraantje voor toevoer warm water naar verwarming van de auto zie fotos , hij zit onder de motorkap onder de ruitenwissers vast aan twee water buizen en daaraan zit een roze stalen kabeltje !!!!!!!!!!!!! zie fotos .

alvast bedankt driss

driss49 0

4 jaar

https://www.google.com/search?q=JJB10024...

Succes

JdeP 35

4 jaar

bedankt jdep

driss49 0

4 jaar

ik heb die warm waterkraan/klep regelaar toch gevonden bij de sloop , daar hadden ze nog een rover 25 compleet met motor en veel onderdelen , maar toch bedankt allemaal , morgen zet de garage monteur hem erop als het waterkoelvloeistof is gekoeld . nogmaals bedankt allemaal voor jullie tijd en aandacht en tips .

driss

driss49 0

4 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover Rover 25 of stel zelf een nieuwe vraag.