Rover 600: Mistlampen inbouwen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Ik wil mijn Rover 620 si voorzien van mistlampen voor, ik heb hiervoor een stel originele mistlampen, en een originele dashboard schakelaar met voor en achter mistlampen gekocht.

Nu zit ik het electra schema door te nemen van het handboek en zie dat de aansluitpunten voor de mistlampen al aanwezig zijn, als de beschermkappen in de bumper weg genomen zijn dan bevinden zich hier ook de stekkers voor de mistlampen.

In het instructieboek staat verder dat de cover van het dashboard makkelijk dmv 2 schroeven verwijderd kan worden, hierna kan de huidige schakelaar die de mistachterlicht aanstuurt vervangen worden door de nw met een schakelaar voor de mistlampen achter en voor.

Maar mijn vraag is, moet er geen relay zijn die de mistlampen aanstuurt als ik dimlichten aan zet en de schakelaar inschakel, of maakt deze juist gebruik van het dimlicht relay en is het al voorbereid.

m.a.w. kan ik zo maar de schakelaar in de stekker doen en de mistlampen aansluiten

Dura

Geplaatst door Dura (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 600? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

gilbert3744 (0), 16 jaar geleden

ik zou er een releis tussen zetten. volgens mij hoort det relais er ook te zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 600 of stel zelf een nieuwe vraag.