Rover 600: niet starten 620 si bij vochtig weer

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 620 si

Wie kan mij een tip geven mijn rover start (moeilijk)of niet rijdt er twee tot drie keer per week mee en wanneer het heeft geregend wil hij niet aanslaan soms als ik het later nog eens probeer zonder problemen starten.
Is het misschien een algemeen vochtprobleem wie heeft een aantal tips voor mij.


Grt chris.

Cvanalphen

Geplaatst door Cvanalphen (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 600? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (385) PRO, 16 jaar geleden

Ontsteking goed schoon en droogmaken en inspuiten met een vochtwerend middel.
Verkrijgbaar bij de autoshop.
Nieuwe bougiekabels wil ook vaak het probleem oplossen, omdat die met de jaren uitdrogen en haarscheurtjes gaan vertonen, waardoor de vonk "weglekt" naar massa.

mvg,
Hans.

Cvanalphen (0), 16 jaar geleden

Hans dank je wel voor je bericht de kap heb ik er nog niet afgehad afgelopen ochtend niet starten en vanmiddag nog eens proberen en hij deed het weer, een tik en draaien ben even de a9 op en neer geweest kachel op 100 hopen dat eventuele vocht verdwijnd op dit moment regend het weer dus zal morgen weer eens zien of het ook daadwerkelijk een vocht probleem is.zomer 2006 ook problemen met starten bijv 30 gr zonnetje vergeet het maar savonds afgekoeld geen probleem ander relais geplaatst probleem nu minder of zomer 2007 slechter.
houd je op de hoogte.
Grt Chris.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 600 of stel zelf een nieuwe vraag.