Rover 25: rover 25 niet vooruit te branden

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 idt

ben in bezit van een rover 25 2.0 idt uit 2000 met ongeveer 275.000 km op klok.het probleem is dat de rover in de 1 versnelling bijna niet vooruit te branden is, geld ook trouwens voor de andere versnellingen. in zijn 5 is het helemaal een ramp als je wilt gaan inhalen op de snelweg. de turbo werkt wel maar komt volgens mijn mening te laat in of is er iets anders aan de hand. weet even niet hoe ik het probleem anders moet omschrijven. verder loopt hij goed als hij op snelheid is.
alvast bedankt.
grt john

john2009

Geplaatst door john2009 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover Rover 25? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Garage_LUX (0) PRO, 13 jaar geleden

Misschien slang interkoeler stuk ?

john2009 (0), 13 jaar geleden

kan ik inderdaad eens nazien.bedankt voor de snelle reactie

john2009 (0), 13 jaar geleden

heb het een en ander na gezocht en ben toto de conclusie gekomen dat de LMM defect is, cq niet naar behoren werkt. toen ik de stekker van de LLM los maakte en een stukje reed, liep, hij als vanouds ( als een speer ).
hoe kan ik het beste de LMM schoonmaken?kun je ook zonder LMM rijden en is dat dan schadelijk?en een nieuwe kopen hoezit dat met de prijzen?

alvast bedankt

john2009 (0), 13 jaar geleden

heb de LMM schoongemaakt met remmen reiniger, de luchtfilter schoongemaakt, deze zat helemaal vol met zandkorreltjes. moet zeggen nu loopt hij weer als een speer, hoop het zo te hebben opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover Rover 25 of stel zelf een nieuwe vraag.