Rover 827: Rover stoterd,cylinders werken tegen,Geel benzine??

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: si

Hallo

ik heb een rover gekocht,waar ollie in de tank gedaan is??? ik snap niet waarom maar ik heb tank beetje schoon gemaakt,maar ik gooi er zuiver wit achtig benzine in en bij de slang die aan de injectoren vast ziten komt er geel eruit met heel klein beetje olie onderin de beker waar ik hem in doe.

ik had nieuwe bougie';s gekocht en starte meteen,maar na nog een 10 liter bij getankt te hebben begint hij ineens te stoteren loopt hij niet meer stationair en paar cylinders geven hevige stoten, ik ben er tog mee gaan rijden en hij na 3 km viel hij uit moeizaam maar tog viel die uit dus niet ineenkeer,en daarna was het onmogelijk om hem te starten,heeft klein beetje de neiging om te starten maar start niet,en dus heb ik naar benzine gekeken is geel met heeeel weinig olie erin,maar normaal is de kleur van benzine wit achtig ,zouden mijn bougie's hierdoor vies zijn geraakt??

en zijn die bougie's nog te gebruiken als ik ze schoon maak?ik snap er niks van ik had ze er 3 km in zitten splinter nieuw.

de vonk is rood oranje achtig en springt over van bobine kabel naar een plek met massa tot 5 a 6 cm lang,is de vonk goed?

zou olie mijn bougies viesgemaakt hebben of die kleur van benzine??

Ik zou graag advies willen,moet ik tank helemaal schoon maken?

huseyin

Geplaatst door huseyin (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 827? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

320 (0), 16 jaar geleden

is er misschien diesel getankt ?

tank spoelen en brandstoffilter vernieuwen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 827 of stel zelf een nieuwe vraag.