Saab 9-3: aircopomp

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 88kw

Mijn aircopomp bromt nadat ik de airco heb laten vullen. Na het vullen bleef het systeem onder druk staan ze hebben toen wat vloeistof afgetapt toen zakte de druk. Als ik de airco aan heb maakt ie lawaai gelijk aan het toerental. hij koelt wel.

Als je met de auto rijdt en je blijft bv. 80km rijden of je mindert een klein beetje snelheid dan hapert de auto. als je op cruise control rijdt dan is het net of de auto heen en weer wiegt, maar het toerental blijft gelijk. Hoe kan dit?

Gr.Richard

richard.schonewille

Geplaatst door richard.schonewille (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1680) PRO, 11 jaar geleden

Hoe hebben ze gevuld?
Was het systeem helemaal leeg of hebben ze bijgevuld zonder teweten hoeveel er nog inzat.
Als het systeem leeg was , hebben ze wel de juiste procedure gevolgd want er weer iets gas eruit laten lopen en dan een werkend? systeem krijgen roept bij mij veel vragen op.

leo saab (0) PRO, 11 jaar geleden

Laat het systeem leeg halen en laat het vullen met 680 gram R134 a,het lijkt er op dat er te veel in zit.groet Leo

richard.schonewille (0), 11 jaar geleden

[quote=kaleido 1]Hoe hebben ze gevuld?
Was het systeem helemaal leeg of hebben ze bijgevuld zonder teweten hoeveel er nog inzat.
Als het systeem leeg was , hebben ze wel de juiste procedure gevolgd want er weer iets gas eruit laten lopen en dan een werkend? systeem krijgen roept bij mij veel vragen op.[/quote]
Ze hebben gekeken of de aircopomp nog in werking was. en toen hebben ze hem gevuld met 680 gram. toen ie op druk bleef staan hebben ze 50 of 100 er uit gehaald.

richard.schonewille (0), 11 jaar geleden

[quote=leo saab]Laat het systeem leeg halen en laat het vullen met 680 gram R134 a,het lijkt er op dat er te veel in zit.groet Leo[/quote]
Is dan het gebrom ook over? of kan dat ergens anders door komen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-3 of stel zelf een nieuwe vraag.