Saab 9.5 2.3t: olielekkage

Bouwjaar: 1998

Mijn Saab vertoont olielekkage in de buurt van de koelers. Het interieur ruikt ook naar olie. Dit schijnt een bekend probleem van de 9.5 te zijn. De servicebeurten helpen hier niet bij. Is bij mijn Saab de modificatie niet gebeurd of weet iemand misschien een oplossing?

Joey5528

Geplaatst door Joey5528 , lid sinds 18 jaar geleden

2 Reacties

cvv, 18 jaar geleden

Let op. Geheel geen deskundige op technisch gebied. Echter iemand heeft mij geholpen door de carterventilatie-slangen en spruitstukjes goed door te blazen en voor het afluchten zorg te dragen. Geen enkel probleem meer. Bovendien goedkope oplossing voor kmij in ieder geval.
J.

leo saab PRO, 18 jaar geleden

Joey, olie lekkage komt regelmatig voor als het bij de olie koelers zit zijn het meestal de banjo bouten die gewoon iets vaster gezet kunnen worden.
Voor overige lekkages moet je eerst beginnen met het verbeteren van de carter venilatie hier voor is een setje leverbaar bij de saab dealer. groetjes Leo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-5 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.