Saab 9-3: sleutel in contact en niet van het stuurslot af 9-3 2006

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine

Elec.sleutel in het contact willen doen en de melding op het display krijgen dat het stuurslot er op staat en dat je het stuur moet draaien.
het stuur kan ik gewoon rond draaien maar sleutel krijg ik niet gedraaid.(uitlezen dus ook niet mogelijk) (wel geprobeerd)

Wat Nu?????

wie kan mij adviseren???
Gr rob

rob 1272

Geplaatst door rob 1272 (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

leo saab (0) PRO, 14 jaar geleden

Foutcode in cim uitlezen,vermoedelijk probleem stuurslot.groet Leo

Chris en Pat (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo,

heb je het probleem van de sleutel kunnen verhelpen, Heb hier een Saab 9-5 staan met zelfde probleem en kan ik dus niet uitlezen.


Groet Chris

freetjen (0), 12 jaar geleden

Hoi

Jep, zelfde misserie gehad. Had mijn wagen net gekocht en heb deze op 108.000 km rechtsrtreeks binnen gedaan bij hoofdverdeler voor groot onderhoud 120.000( beter vroeg dan laat, aangezien distributie riem moet vervangen worden). Wat bleek na het onderhoud kregen ze deze niet meer gestart.... Kregen contactslot niet meer ontgrendeld..... Gaf ook foutcode op dash conatcslot malfunction ofzoiets
Bleek the SIM the zijn onder het stuur ofzo. Grapje kost 400euro zonder plaatsing. Bleek dat auto daar in de gargae met sleutel in contact zonder batterij is gevallen door daar meer dan 12h te staan.
Zelfde probleem auto kon niet uitgelezen worden waarom dit probleem zich voor deed. Denk dat dit ongeveer het zelfde probleem is, niet?

Stuurslot was ook 2 maal vervangen, maar brengt niets op, altijd proberen waard, zal zeker geen 400 euro zijn

Na het vervangen SIM was probleem opgelost.

Natuurlijk zit ik met nog een probleem, iets met storing op gasklep ( maar is voor andere topic ). Heb er nu 109000 op teller, 1000km misserie... dat beloofd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-3 of stel zelf een nieuwe vraag.