Saab 900 2.0I COUPE: Storing in instrumentenpaneel

Het instrumentenpaneel van mijn saab900 valt af en toe uit. Soms functioneert het een hele tijd niet. Een klap op het dashboard helpt soms. Ik vermoed dat de storing ook in het paneel zelf zit. Mijn vraag is: kent iemand het probleem en weet iemand wat het is;weet iemand of dat gerepareerd kan worden en zo ja waar? Of weet iemand waar ik een gebruikt paneel kan kopen. De dealer heeft al het contactslot vervangen ¤300, maar dat is het niet. Hij komt er niet goed uit.

John5688

Geplaatst door John5688 , lid sinds 18 jaar geleden

3 Reacties

barri, 18 jaar geleden

he john,heb jij het over het oude type 900?

palrob, 17 jaar geleden

Beste John,
Ook ik had problemen met mijn dashboard Saab 900 '97. De snelheidsmeter bleef hangen of kwam gewoon niet op. De boel gedemonteerd en er bleek op de printplaat een losse soldeerverbinding. Even vastgezet en hij loopt weer als een tierelier!
Ik zou de klokkenwinkel eens demonteren en goed de printplaat bekijken op losse soldeerverbindingen. 10 tegen 1 dat er daar iets mis is.
Succes.
Rob

John5688, 17 jaar geleden

Bedankt Rob,
Heb de klok opnieuw grondig onderzocht, maar niets gevonden. Door jouw bericht was ik er wel van overtuigd dat het probleem in de klok zat. Ik heb op de sloop een klok gehaald voor 70 euro... gemonteerd en ... perfect. Probleem is dus opgelost!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 900 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.