Seat Alhambra: 2.0 ltr ady benzine start niet / slaat niet aan

Bouwjaar: 1997

op 1 sleutel start auto niet,led in portier knippert snel
op andere sleutel start auto wel maar slaat niet aan,led in portier gaat uit.brandstofrelais werkt wel, pomp loopt niet.
div. dtc's op gaskleppositiesensor/inlaatluchttemp.sensor/koelwatertemp.sensor/voeding B+ , injectoren wel spanning ,worden niet aan massa gelegt .Geen vonk! heb het idee dat er storing in computer zit.
Legt startblokkering computer aan massa ?

autowoud

Geplaatst door autowoud (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Roy10511 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is je bobine niet defect... je heb geen vonk! Komt wel vaker voor! Voel er maar eens aan als deze gloeiend warm is dan is hij er heen !! Succes

melle (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo
Je zegt dat hij op één sleutel wel start en de andere niet?
Slaat de motor helemaal niet aan of even,zekeringen goed,ontlastrelais goed die de computer van stroom voorziet, als hij geen vonk heeft doet de brandstof pomp het ook niet.

autowoud (0) PRO, 19 jaar geleden

motor start rond maar slaat helemaal niet aan!

jolletje (0) PRO, 19 jaar geleden

Er zitten boven het pedaal 2 remlicht schakelaren een er van is voor het regel apparaat controleer die is en start hem dan eens weer.

Groeten eddie Fast

autowoud (0) PRO, 19 jaar geleden

heb inmiddels storing gevonden ! de isolatie van krukasbedrading was door en de draden kwamen tegen elkaar en dit had waarschijn- lijk tot gevolg dat de print in de computer doorgebrand was. krukassensor vervangen en de print gesoldeerd en daarna liep auto weer . bedankt voor jullie reactie's

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.