Seat Ibiza: aanhaalmoment wiellagers

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6clx

wat is het aanhaalmoment van het achterwiellager ......heb nu spelling op bijde wielen (volgens kwik fit klopt dit) vr gr andre

andre329

Geplaatst door andre329 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

je hebt altijd iets speling op de wiellagers achter. deze moeten de warmteuitzetting kunnen opvangen na een stuk rijden.

een aanhaalmoment weet ik zo snel niet, mar stel ze zo af dat het plaatje onder je moer met een schroevendraaier (dmv een draaiende beweging te maken) nog heen en weer geschoven kan worden.


mvg

martsjello (0), 17 jaar geleden

Aanhaalmoment??! NEEEEEEEEEHHHHHH!!!! WEG met die momentsleutel! Weg met uberhaupt welke sleutel dan ook! Neem van mij nou 's een ding aan:
SCHAAM JE NIET, koop een vraagbaak voor SEAT Cordoba/ibiza...heb ik hier ook liggen! En niet te zuinig op zijn dan, mag best vies worden (Ja, je auto is vooral zwart en roestbruin aan de onderzijde, ongeacht de kleur van de bovenkant ;-) )...Kun je heel fijn vooraf binnen thuis lezen wat een bepaalde klus inhoudt, kun je zelf mooi inschatten of dat meer iets is voor de garage, of dat je het zelf aandurft..

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Vuistregel is: Gewoon flink aandraaien tot de weerstand exponentieel verhoogt (dan zit ie namelijk aan) en dan een kwart slag terug.
Wij gebruiken zeker geen momentsleutel voor een wiellager.

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.