Seat Toledo: Achterruit zit los

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo allemaal,

De achterruit van mijn Seat Toledo zit los. Het rubber aan de buitenzijde is versleten, dan komt er een ruit en enige roest en daarna het rubber aan de binnenzijde wat ook los zit maar nog wel prima eruit ziet.
De ruit zit op een kwart ongeveer los en nog aan de andere zijde op ongeveer een achtste van het geheel rondom. Wellicht is de kit uitgedroogd of komt het door de roest.

Het ligt voor de hand de ruit eruit te halen en opnieuw te kitten. Maar 1 heb ik dit nog nooit gedaan en weet dus niet echt hoe je dat aanpakt en 2 ben ik bang dat de roestige delen van de carrosserie rond de achterruit zullen breken.

Wie kan mij een goed (opbouwend) advies geven?

Alvast bedankt voor de tips!

Arno Streekvos

Geplaatst door Arno Streekvos (5) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (290) PRO, 12 jaar geleden

Ander achterklepje van de sloop?

Arno Streekvos (5), 12 jaar geleden

Bedankt voor de tip.
Het is een optie al weet ik eigenlijk niet hoe je die vast zet, maar knapt de wagen daar van op? Kleuren zijn niet gelijk he. En wat vragen ze voor zoiets als het al te vinden is? Ik weet een hele grote sloop met 10tallen Opels, Ford's en Volkswagens. Maar Seat Toledo stonden er maar 2 van...

Arno Streekvos (5), 11 jaar geleden

Helaas heb ik de oplossing hiervan niet meer kunnen geven want deze auto gaf zoveel problemen dat ik hem verkocht heb.

Ik dank iedereen wel voor de reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.