Seat Cordoba: alarm cordoba 1996

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6GLX

ik ben de afstandbediening van mijn auto kwijt maar nu blijft hij op het alarm staan dus als ik hem open doe met de sleutel ga het alarm af en start hij ook niet door de startonderbreker ik weet ook niet of dit het orginele alarminstalatie is en zoja of dit te verhelpen is

gertjebertje

Geplaatst door gertjebertje (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

frankhuisen86 (0) PRO, 12 jaar geleden

Heb je een sirene die afgaat of is het de toeter die geluid maakt?
Had je een los kastje bij de auto? of zat de afstandbediending in de sleutel ( origineel seat )


als je een sirene heb kan je i.i.g je auto open maken en snel je motorkap opentrekken en de sirene zoeken en de kabel doorknippen heb je i.i.g geen last meer van de sirene.
als je een toeter heb die geluid maakt dan moet je voordat je je auto open maakt even onder de voorbumper gaan liggen en even de stekker van je claxon afhalen.
als je geen origineel alarm heb moet je de controle module zien te vinden en kijken welk merk erop staat en dan contact opnemen met de makers van het alarm voor een nieuw kastje

gertjebertje (0), 12 jaar geleden

was een los kastje en is een aparte sirene niet op de claxon. en als ik de accu eens los zou maken zou hij dan ook stoppen?

gertjebertje (0), 12 jaar geleden

het probleem is opgelost ik heb een nieuwe gekocht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.