Seat Alhambra: Als ik het knipperlicht naar rechts aandoe, werkt deze amper nog

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9 tdi

Hallo aan ieder die dit leest,

Wij hebben afgelopen december een alhambra gekocht en waren hier helemaal gelukkig mee, nou zijn er al diverse problemen geweest en al deze problemen hebben we kunnen oplossen, een gereviseerde motor erin en nieuwe homokoneten (sorry als ik het verkeerd schrijf). Nu hebben we sinds kort een nieuw probleem, het knipperlicht aan de linkerkant werkt perfect, alleen aan de rechterkant werkt het amper meer..... als je de schakelaar naar rechts duwt, gaat het normale knippergeluid van (normaal klik ...... klik ........klik....... etc) klik klik klik klik etc. we hebben dan al een nieuwe schakelaar geprobeerd, echter geen oplossing, we hebben de relais nagekeken, dat was het ook niet, nieuwe zekeringen geplaatst en ook dit mocht niet baten. als je de zekeringskast openmaakt, dan hoor je in het dichtgesealde deel het geklik komen, is het mogelijk dat hier iets in kapot is gegaan? we hebben geprobeerd de tekeningen te achterhalen van onze auto, maar die kunnen wij niet vinden en zonder de tekeningen is het heel lastig te achterhalen of er mischien een contactbreuk is, echter hebben we het wel geprobeerd om dit uit te zoeken.....

wie heeft er nog ideeen voor ons of eventueel tekeningen?

wie herkend het probleem en kan het oplossen voor ons???

Alstublieft help ons, over een week moet de auto gekeurd worden en ik ben de wanhoop nabij, niemand van de garages in de buurt heeft dit probleem ooit gehad en niemand weet waar hij zoeken moet....

groetjes Bianca

hotlips

Geplaatst door hotlips (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

polomaniac (0), 11 jaar geleden

welke relais heb je vervangen? zit je knipperrelais niet in de 4pinker schakelaar? (kan zijn dat ik het verkeerd voorheb hoor)

mvg

hotlips (0), 11 jaar geleden

waar zit het 4 pinker schakelaar?

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Altijd handig zo'n instructieboekje in je auto...........

hotlips (0), 11 jaar geleden

we hebben de auto 2de hands gekocht en die was niet bijgeleverd.........

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Druk eens op alle schakelaars dan. Ondervinding is de beste leermeester............
En boekjes zijn nog wel verkrijgbaar bij een dealer of autosloperij.

hotlips (0), 11 jaar geleden

we hebben alles al open gehad en op alles gedrukt, eruit getrokken etc, kan niemand ons dan vertellen waar we in de auto moeten zoeken, we kennen deze benaming gewoonweg niet, ik zal morgen wederom naar de seat dealer bellen op de hoop dat hij wil vertellen waar die schakelaar zit......

polomaniac (0), 11 jaar geleden

zit deze niet boven je stuur? net voor je instrumentenpaneel bij dit model? ik bedoel dus je plastiek kappen rond je pinker en wisser schakelaar

polomaniac (0), 11 jaar geleden

omg, nu zie ik pas dat je het over het model 2002 hebt. dan zit je 4weg schakelaar naast je radio

hotlips (0), 11 jaar geleden

We hebben de auto maar weg gebracht, ondanks dat er door seat was gezegd dat het de zekeringskast niet kon wezen, bleek dit dus wel degelijk het geval te zijn. Deze is nu vervangen en de auto is weer perfect nu, bedankt voor het meedenken allemaal en mocht iemand dit probleem ook hebben, we hebben een goed adres waar je dit kunt laten repareren, mail mij dan maar eventjes.

Hans4040 (310) PRO, 11 jaar geleden

het zijn ook wel duidelijke benamingen hoor, neem me niet kwalijk;
4 pinkerschakelaar, 4weg schakelaar....
zeg gewoon de alarmlichten schakelaar

hotlips (0), 11 jaar geleden

ja, die hadden we ook al er uit gehad voor we het berichtje hier plaatsten en gekeken met een nieuwe of dat het probleem was, echter als iemand vorige week had gezegd, de alarmlichtenschakelaar, had ik dat kunnen zeggen dat we dat ook al hadden gedaan. Maar goed, voor de mensen die het dus niet weten wat het is, het staat hierboven nu.

even aanvullende info over degene die mijn bijnaam niet serieus neemt/nam: in de serie M*A*S*H was er een vrouw en diens bijnaam was dus ook hotlips, dus voor degene die deze bijnaam niet serieus nemen, geen probleem, maar ik ga hem niet veranderen omdat er misschien mensen zijn die deze naam niet serieus nemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.