Seat Ibiza: auto geen pit

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: ABF 2.0 16v CUPRA

Hallo

Zelf heb ik niet zoveel verstand van hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Toen ik deze auto had ben ik vaak gaan trappen werd mij hele hoop dingen verteld de ene gerage zei ja koppeling versleten al merkte ik wel dat als ik mijn koppel omhoog deed dat ie bijna wilt uitvallen. De andere zei dat ik mijn onsteking moest afstellen ( verstanding ) wat ik zelf wel merkte is dat ik soms af en toe benzine lucht ruik ( dus niet altijd ) als ik schakel gaat het heel erg stroef ik moet echt met al men kracht in zen 1 zetten maak niet uit welke versnelle meestal waneer het buite koud is gaat het wel lekker maar waneer het warm is loopt het zo stroef, en wat ik ook merkte als ik wil starten dat ie soms gewoon echt gelijk binne een halfe sec gelijk start maar heel raar ( KOUDE START ) , en wat ik ook merk tijdens het rijden en ik trap ff flink door dat dat ie altijd bij de 98 a 100 grade blijft is dat wel normaal voor zoon auto max zelfs 106 graden maar mijn dat pijl op mijn dashboard bleef gewoon in het midden ( zal denk ik wel goed zijn )

uiteindelijk gaat het erom ik merkt dat deze auto echt minder pit heeft licht het nou aan de koppeling of moet ik hem opnieuw laten inlezen?? ik weet het allemaal niet

ik heb zo veel mogelijk geschreven hoop dat jullie mij kunne helpen

THXXX

CUPRABOY

Geplaatst door CUPRABOY (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

boolean (0), 12 jaar geleden

256 woorden, één punt en twee komma's. Dat leest niet bepaald prettig. Wat is je vraag nu precies?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.