Seat Leon: auto stottert

Bouwjaar: 2001

ff een vraag heb een seat leon 1.6 16v heb hem pas gekocht kreeg hem met een legen tank kon er net mee tot de pomp rijden dus heb de auto vol gegooid en na 100 km begon deze te stotteren dus heb een nieuwe benzine filter in de auto gedaan dacht dat het dat was maar helaas hij doet het weer plus mijn toeren teller gaat op en neer bij stationair draaien van de motor,ook tijdens het rijden lijk het wel of hij tegen hou .snap er egt geen bal meer van kan iemand mij helpen wat het kan zijn .

Ac3R

Geplaatst door Ac3R (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

reinig je gasklephuis eens.. als dit verschil maakt weet je meteen waar je het probleem moet zoeken. en laat hem ook even uitlezen... misschien staat er wel een foutmelding in.


suc6

Ac3R (0), 18 jaar geleden

thx ga het proberen anders ga ik ff langs de dealer

chaan (0) PRO, 18 jaar geleden

Moraal van het verhaal: maak een behoorlijke proefrit VOOR dat je de auto koopt. Als de tank leeg is en de verkoper de benzine niet wil betalen, dan hard weglopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.