Seat Leon: cruise control achteraf inbouwen

Bouwjaar: 2002

We hebben een Leaon verkocht, 16i/16V motorcode BCB, waar origineel geen cruise control op zit.Schijnt ook niet te kunnen?Of heeft iemand andere ervaring?

Uiteraard altijd mogelijk om een John Gold oid in te bouwen, maar mooier is origineel.

Graag ervaringen.

sambijman

Geplaatst door sambijman (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wanne (0), 18 jaar geleden

als het goed is wel kun je een losse richtingaanwijzer schakelaar krijgen met een bedrading setje het schema er bij en in elkaar zetten als je het erin hebt moet de ecu wel geactiveerd worden en klaar is kees succes

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dit moet orgineel zeker wel kunnen,alleen moet je bedrading wel tot aan de ecu motor leggen en juiste pen aansluitingen weten en ook de juiste pennen hebben.Als je geen sleutel ervaring hebt zal ik er lekker vanaf blijven.

Kijk maar eens op deze site http://www.geocities.com/apma312001/HTML...

Kost wat centen,maar dan weet je wel dat het goed wordt gedaan.

groeten

sambijman (0) PRO, 18 jaar geleden

Zijn een universeel bedrijf en hebben uiteraard wel sleutel ervaring.Maar ga eerst eens op onderzoek uit om een schema ed te bemachtigen.Weet jij Alexander zeker dat er draden tot de ECU moeten worden getrokken? Het epc-lampje brandt als de auto op contact wordt gezet.Kan er een voorbereiding liggen of is dat uitgesloten?

warrie bosscher (0), 18 jaar geleden

Mijn zoon had een LEON 1,6 16V ( met EPC )waar achteraf door de SEAT-dealer een CC is ingebouwd. Nieuwe handel en soms moet er een extra draad worden gelegd naar de stuurkast (is me verteld). Alles als origineel.
Op Marktplaats worden aanbiedingen gedaan voor inbouw van CC
¤ 150,-). Kijk bij AUTO'S DIVERSEN - Onderdelen Seat. Zoek dan op cruise control

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.