Seat Ibiza FR: Boordcomputer naar Climate Control

Ik ben in het bezit van een Seat Ibiza FR 1.9Tdi met een climatronic (automatische airco) en dan kun je deze schijnbaar ook gebruiken als boardcomputer.

Je auto heeft geen verborgen gadgets meer. Wordt ook in de garage gebruikt.

Via een bepaalde toetsencombinatie kun je o.a. de volgende gegevens uitlezen: snelheid in km/h, toerental, voltmeter, temperatuur van meerdere sensoren binnen en buiten de auto, zonlicht intensiteit, diagnostische codes, enz enz. Er zijn tussen de 45 en 72 codes.

Weet iemand een van deze codes. Ik wil dat wel eens proberen, maar ik kan er nergens iets van vinden (zonder ervoor te moeten betalen)

Alvast bedankt

Greetz,
Willem

Pimster

Geplaatst door Pimster (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi willem, aangezien je een van de eerste FR rijders bent zul je nog weinig reacties krijgen op je vraag. Heb je hem al bij proffesioneel geplaatst? ik denk dat het daar meer resultaat oplevert....

suc6

Pimster (0), 19 jaar geleden

Nou ik ben er dus uit, min of meer:
Als je de knop ECON indrukt en vervolgens de 3 knoppen van de ventilatie dan kom je in het menu. Vervolgens heb je de keus uit 51 Channels. Ben er alleen nog niet achter welke channel waarvoor staat.
Overigens als je de ECON knop indrukt en vervolgens de knop van de voorruit (helemaal links) dan veranderd de Temperatuur van graden Celsius naar Fahrenheit.

Niet dat je er iets aan hebt, maar toch leuk....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.