Seat Ibiza: Centrale deurvergendeling

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 mpi

Hallo,

Mijn afstandsbediening van de c.v. werkt niet meer. Het rare is dat op het zelfde moment me verlichtingsverklikker het niet meer deed, mijn binnen lamp sprong ook niet meer aan nadat ik de sleutel uit het contact had gehaald en mijn radio ging niet meer volledig uit ( kan hem gewoon aan zetten zonder dat er een sleutel in het contact zit). Voorheen was dit nooit zo.

Wat zou dit probleem kunnen zijn?

BvD,

Bjorn

Geplaatst door

Herder0416 (0)

al 14 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

ik denk in het contaktslot

eddyarc 100

14 jaar

[quote=eddyarc]ik denk in het contaktslot[/quote]
Denk ik ook. S-contact blijft zo te lezen spanning op staan. Toevallig pas geleden wat ingebouwd? Verkeerd aansluiten van accessoires gebeurd ook weleens.

alexander242 0
badge

14 jaar

ik heb pas geleden wel een autoradio met display ingebouwd maar hij heeft daarna wel gewoon na behoren gedaan tot een week geleden dat dit allemaal gebeurde..

gr bjorn

Herder0416 0

14 jaar

ik zou de radio eens afkoppelen en meten wat er gebeurd als alles terug normaal is zou ik een relais gebruiken om de radio te sturen.

eddyarc 100

14 jaar

oke bedankt, ga ik dat eerst even proberen

Gr. Bjorn

Herder0416 0

14 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.