Seat Leon 2001: Centrale deurvergrendeling via sleutel

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: AUQ, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 132

Ik heb deze auto nu een aantal maanden geleden gekocht. Toen ik hem overnam moest de batterij vervangen worden van de sleutel en sindsdien werkte die weer. Nu begon die af en toe weer moeilijk te doen. Af en toe werkte die dan wel en af en toe niet. Na weer de batterij te hebben vervangen met een nieuwe werd het er niet anders van.
Centrale deurvergrendeling met de 2 knopjes in de auto werkt naar toebehoren. Wat me opvalt is dat de accuspanning op ongeveer 11V zit wanneer ik de auto start (afgelezen van turbotimer die vorige eigenaar ingebouwd had). Hij start zonder problemen, maar weet niet of dit misschien oorzaak kan zijn of dat het probleem hem toch zit in sleutel. In de sleutel lijken alle delen die met de batterij verbonden zijn niet verbogen of iets te zijn.

Iemand een idee wat de oorzaak zou kunnen zijn?

*Bewerkt:
Het raam aan de bestuurderskant doet af en toe ook raar (beetje zijn eigen wil). Hij wil wel omlaag maar gaat af en toe terug naar boven. Lees op andere soortgelijke berichten dat dit ook invloed kan hebben vandaar dat ik het vermeld.
Het ledje van de sleutel werkt overigens ook.

Benjamindeb2003

Geplaatst door Benjamindeb2003 , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.