Seat Toledo: Centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI sport

Gister stond ik met de auto geparkeerd met de sleutel in het contact. Ik doe de deuren dicht en trek het kofferdeksel open.Daarna deksel weer dicht en de auto werd volledig afgesloten met de sleutel erin.Nu ben ik erachter gekomen dat dit gebeurd zodra ik het kofferdeksel opendoe(zelfs met draaiende motor)Eerst klikken de portieren op slot en daarna ook het kofferdeksel als je hem sluit.Nu heb ik de stekker van het kofferdekselslot losgemaakt en heeft het probleem zich niet weer voorgedaan. Zou het kunnen zijn dat er kortsluiting in het vergrendelingsmotertje van het kofferdeksel zit of moet ik het probleem ergens anders in zoeken?
Alvast bedankt.

PPr

Geplaatst door PPr (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

silvan1 (0) PRO, 15 jaar geleden

In het achterklepslot zit een schakelaartje deze wil wel eens stuk gaan dan kun je alleen het complete slot vervangen motortje van cv kan ook sluiting hebben gewoon vervangen deze is niet duur ik dacht 18 euro ex btw, maar je moet wel even de kabelboom goed controleren bij het schanier van de achterklep daar breken de kabels weleens en krijg je kortsluiting succes

PPr (0), 15 jaar geleden

Oke, ik zal het even proberen. Bedankt voor je reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.