Seat Altea: Claxon, stuurbedieningspaneel en parkeersensor werken niet!

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel

Hallo,

Enige tijd geleden begaf de claxon en het bedieningspaneel op het stuur het. We hebben de zekeringen gecontroleerd en daar bleek het niet aan te liggen maar nadat we aan de zekeringen hebben gezeten doet de parkeersensor het ineens ook niet meer. Normaal horen we ook een piep/geluid als we de schakelaar in zijn achteruit doen maar nu horen we niks meer.

Weet iemand waar deze problemen door kunnen komen. We hebben de auto al naar een garage gebracht maar daar konden ze niks vinden. Aan de zekeringen ligt het in ieder geval niet.

We worden nu langzamerhand wanhopig..

SeatAltea

Geplaatst door SeatAltea (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Altea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Laat even bij de dealer controleren of de codering wel goed is van het stuurwiel regelapparaat, heb al vaker meegemaakt dat de codering opeens verandert was en dan werkt de boel niet meer als hij verkeerd gecodeerd is. Bijvoorbeeld je hebt stuurwielbediening en hij staat gecodeerd alszijnde zonder stuurwielbediening dan werkt het dus ook niet. Dit zou een mogelijk kunnen zijn,maar voor je parkeersensoren is weer een ander probleem. Een beetje dealer/garage zouden deze klachten redelijk snel moeten kunnen oplossen of in ieder geval iets kunnen vertellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Altea of stel zelf een nieuwe vraag.