Seat Alhambra: cockpitverlichting doet het niet meer

Bouwjaar: 1998

Hoi,
Bij mijn alhambra doet de verlichting van de cockpit het niet meer. Eerst ging er 1 lampje uit, daarna de 2e, daarna de andere 2. Ik heb de cockpit gedemonteerd en er is zo'n zwart blokje op de print ontploft. Helaas is niet te achterhalen wat voor type het was en hoe er aan te komen is. Is het mogelijk om met wat soldeerwerk en een kabeltje stroom te betrekken van bv de aanstekerverlichting of andere dasboardverlichting. Die doen het namelijk nog wel. Of is er iemand die weet welke stekker de verlichting regeld (welke van de 2) en van welke pin de spanning komt en van welke de nul.

micheld

Geplaatst door micheld (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

meten is weten michel :)

micheld (0), 18 jaar geleden

Je hebt natuurlijk gelijk, maar ik heb het al opgelost door spanning weg te halen bij de sigarettenaansteker. De verlichting daarvan wordt ook gedimd. Nu doet tie het weer goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.