Seat Cordoba: Cordoba 1.6 (AFT) houdt in tussen 3000 en 4000 rpm

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: AFT 1.6 100pk

Hallo.

Mijn auto houdt tussen de 3000 en 4000 toeren in bij deel/vollast. Hij stottert dan een paar keer. Verder rijdt de auto goed, trekt goed etc. Dit doet hij zowel op LPG als benzine.

Ik heb rotor/verdelerkap vervangen, bobine vervangen, bobinekabel onlangs nog vervangen. Storingen zijn uitgelezen en is niets uit gekomen. Alle meetwaardeblokken uitgelezen en zijn ook goed, ik weet het niet meer . . .

Ik liep te denken aan de stroomverdeler, maar dan zou ik volgens mij ook een storing van de hallgever moeten hebben. En het is nog al een duur apparaatje om te proberen.

Heeft iemand een idee of dit zelf al eens gehad?

Ik hoor het graag.

Okko

Okko66

Geplaatst door Okko66 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Okko66 (0), 15 jaar geleden

Het probleem is opgelost. Ik zocht het in één ding maar het was blijkbaar van alles samen. Heb uiteindelijk de bobine, rotor, verdelerkap en de bougies (zaten er nog maar 10.000 km in) vervangen en nu loopt ie weer als een zonnetje. Ik had eerst de dingen één voor één geprobeerd maar had niet het gewenste resultaat.

Okko

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Toch mooi dat et opgelost is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.