Seat Cordoba: Centrale vergrendeling? Werkt niet of zit er niet op?

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Maandje geleden een Seat Cordoba 1.6 GLX uit 95 gekocht. Volgens de verkopende garage zonder centrale vergrendeling. Lijkt mij een beetje raar op een GLX die ook nog eens elektrische ramen en spiegels heeft + stuurbekr. (luxe dus). Sloten (best. + pass.) zijn wel na een inbraak een keer vervangen (ook andere sleutel dan contact). Denk dus eigenlijk dat er wel CV op zat, maar dat bij vervanging van sloten CV niet goed is aangesloten of zo? Hoe check ik makkelijk of er CV op zit? Moet CV op alle soorten sloten kunnen werken? Hoe is dit allemaal te repareren?

Dank voor de reacties!

Groeten,

Jan

klawer

Geplaatst door klawer (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

alexander242 (0) PRO, 15 jaar geleden

Haal zekering 21 er eens uit. Is de 2de van rechts. Klokje moet je wel opnieuw instellen. Normaal gesproken wordt de pomp weer even aangestuurd, zo niet moet je volgens mij even r.a kijken of daar een vacuümpomp zit. Lijkt me wel logisch dat hier CV op deze auto zit. Hoe dit te repareren is afhankelijk wat er mogelijk defect is.

klawer (0), 15 jaar geleden

Dank voor de reactie! Zekering eruit halen haalt niks uit. Heb wel achterin gekeken en daar zitten inderdaad de vacuumslangetjes. Zit ook een soort kastje (met maar een slangetje erop aangesloten). Is dat de vacuumpomp? In de buurt hangt wel een driepolige stekker los en twee aansluitpunten voor slangetjes waar niks op zit. Lijkt erop dat de pomp misschien is weg gehaald? Hoe ziet zo'n pomp eruit?

alexander242 (0) PRO, 15 jaar geleden

Pomp is inderdaad zo te lezen verwijderd. De 3-polige stekker is van die pomp.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.