Seat alhambra: crousecontrol werkt niet

Bouwjaar: 1999

Alle functie's van de crouse control bediening werken goed. Het snelheidssignaal op de tester doet het niet. de snelheidsmeter werkt wel.Wie heeft dit eerder bij de hand gehad.

roelof10199

Geplaatst door roelof10199 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

albert177 (55) PRO, 20 jaar geleden

het snelheids signaal zit ook bij de din-stekkers van de radio op, probeer de cruise control eens zonder dat de radio is aangesloten

oscar8297 (0) PRO, 20 jaar geleden

beste roelof, Bij cruise control is het tevens belangrijk dat als je remt of ontkoppelt dat de cruise control word uitgeschakeld. het systeem detecteerd deze situaties dmv schakelaars op de pedalen. als deze een situatie weergeven alsof de pedalen bedient zijn dan zal de cruise control niet ingeschakeld kunnen worden . (remlicht schakelaar is een dubbel
werkende dus remlicht kan uit zijn en cruise aan).Albert heeft ook gelijk dat de radio veel problemen kan veroorzaken er zit namenlijk snelheidssignaal blauw wit en k leiding grijs wit in de zwarte voedings stekker deze moeten los bij bv pioneer en philips/vdo anders vervelende problemen. veel sucses.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.