Seat alhambra: lekkage druklager, slippende koppeling

Bouwjaar: 2001

Mijn Seat Alhambra heeft ongeveer 45.000km gereden, ik heb een rustige rijstijl. Sinds kort slipt de koppeling. Enkele weken daarvoor had hij een kleine beurt.
De Seat dealer heeft het bekeken en nu blijkt dat er een lekkage is opgetreden in de hydraulische druklager waardoor er olie lekte op de koppelingsplaten en het geheel vervangen moet worden, wordt een hele ingreep die me misschien nogal wat gaat kosten. Het is toch niet normaal dat dit nu al gebeurt? Dit moet toch een fabrieksfout zijn?

azwaard

Geplaatst door azwaard (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 20 jaar geleden

mijns inziens is dit een 100% coulance kwestie... helemaal door je kilometerstand.. alleen is je auto al 2 jaar oud, daaravn weet ik niet of dit een probleem kan zijn......

ik zou niet accoord gaan om hier ook maar 1 ct voor te betalen, groet,

een seat monteur

tinus11481 (0), 20 jaar geleden

als je auto van 2001 is hij al zeker 3 jaar oud de seats van die tijd hebben volgens mij nog maar één jaar garantie dus denk ik dat je toch zelf voor de kosten opdraait

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.