Seat Cordoba: deur gaat niet meer open

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Mijn linkerachterdeur gaat niet meer open, niet van binnen, niet van buiten. De pin is omhoog, maar het handvat voelt alsof de deur gewoon op slot zit.
Hoe krijg ik deze deur weer open? Toch al wel problemen met de deuren. Centrale vergrendeling werkt alleen op de bestuurdersdeur en er is later een op afstand CV in gebouwd. De rechterachterdeur ging niet meer mee op slot, daarvoor heb ik een andere pomp gekocht. Moet deze nog vervangen.
Het is telkens wat met die deuren :(

seat groen cordoba

Geplaatst door seat groen cordoba (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

eddyarc (100), 14 jaar geleden

proberen paneel te verwijderen en aan het slot de deur manuweel te openen.

seat groen cordoba (0), 14 jaar geleden

dat gaat niet, omdat je niet bij schroeven ed kunt, volgens mij

seat groen cordoba (0), 14 jaar geleden

het is toch gelukt, bekleding is er toch af te halen als de deur dichtzit, wel een beetje duw en trekwerk. Bleek dat het plasticje wat de deur met de stangen bij elkaar houdt, losgeschoten was. Dit plasticje was ook wat versleten, dus heb ik hem met een bout en moer vast kunnen zetten zodat hij nog wel kan bewegen maar er niet uit kan schieten. (snap je het nog)

eddyarc (100), 14 jaar geleden

en je hebt de deur los gekregen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.