Seat Ibiza: deuren sluiten automatsch

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Goeiendag,

Ik heb sinds verleden week een Seat Ibiza van 2010.

Maar iedere keer als ik ga rijden dan gaan al na 20 meter me deuren op automatisch op slot kan dat uit geschakeld worden en zo ja hoe?

is het ook mogelijk om de verlichting van me dashboard continue te laten branden want de tellers zijn best wel donker als je op de dag rijd ? en zo ja hoe?

Ik kijk uit naar u reactie,

Gr Martin

martin1962

Geplaatst door martin1962 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

Ik ben bang dat VCDS weinig (tot niets) voor je kan doen.
Je kunt er de tijdsduur van verwarmingen (zoals spiegel- en achterruit-verwarming) mee in stellen, maar niet wat je vraagt.
Zie: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php...

martin1962 (0), 8 jaar geleden

ik heb maar even seat dealer gebeld maar er kan inderdaad niets gedaan worden met de VCDS dus we moeten maar aan het donkere wennen of de verlichting aandoen op stadslicht, ze kunnen wel de dat sluiten van de deuren uitzetten maar daar vragen ze dan toch nog 30 euro voor.

IK dank jullie voor de reactie ik zie verder geen oplossing voor het verlichtings probleem,

Gr Martin

martin1962 (0), 8 jaar geleden

ik heb werkelijk geen idee maar volgens dealer is er niets aan te doen ook niet met de computer, wel de deuren geen verlichting helaas, en wat is een actia?

martin1962 (0), 8 jaar geleden

dat laatste werk niet zodra die op slot gaat druk ik hem open en dan gaat die weer dicht na 15 m......en dat van die verlichting dat kan permanent niet volgens de dealer ik zou graag me dashboard verlichting continu aan hebben omdat het moeilijk kijk het is donker op de tellers, maar daar is niets aan te doen.

Gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.