Seat cordoba: display

Bouwjaar: 2000

mijn probleem is dat de display knippert en er allerlei vreemde tekens op komen en je kun de radio niet meer aanzetten.
je kunt ook de gegevens die je nodig hebt voor het bedienen van de airco niet meer zien.
zijn er mensen die hier ook last van hebben en die een oplossing hebben voor dit probleem?

wikky

Geplaatst door wikky (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 20 jaar geleden

ik kenhet probleem.. als je display kort knippert en daarna weer operationeel is zal het waarschijnlik met de airco druk te maken hebben.....

Als de displey helemaal niets meer doet dan vreemde tekentjes weergeven dan gok ik erop dat je een ingebouwde radio (standaard Seat radio) hebt..... in je dashboard verwerkt zeg maar....dit is het gevolg van een defecte radio kast. duur grapje trouwens........

suc6

oscar8297 (0) PRO, 20 jaar geleden

Beste hans,
volgens mij laat hij een segment test dat normaal alleen via een test progamma geactiveerd kan worden zien.
Dit duidt er meestal op dat de radiokast achter de display defect is ,mijn advies is deze te laten vervangen bij de dealer.
De nieuwe kast moet nammenlijk ook gecodeerd worden ivm met de uitrusting van jou auto (hoeveel luidsprekers wisselaar enz.)
Er zit volgens mij ook een ruilsysteem op wat het onderdeel aanzienlijk goedkoper maakt en er is afhankelijk van de leeftijd een garantie/ coulance regeling mogelijk!
Veel sucses.

wikky (0), 20 jaar geleden

helaas is mijn probleem nog niet opgelost maar het ziet er naar uit dat de display gewoon kapot is.maar in elk geval bedankt voor de reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.