Seat CORDOBA-VARIO: EGR klep Slangetje

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AUA, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

op de EGR klep zit ook een z.g "valve position sensor" ik denk dat ie daarvan is.
Kan nooit verder weg zitten als het slangetje lang is...

benchris

Geplaatst door benchris (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

benchris (0), 6 jaar geleden

Hallo, ik heb een vraagje. Op de EGR klep van deze auto zit een vacuumslangetje . Dit slangetje moet aan de andere kant op iets zijn aangesloten, alleen weet ik niet waaraan. Aan het uiteinde van het slangetje zit nog een rond kunsstof schijfje wat ergens van is afgebroken zo te zien. Zie foto. Iemand enig idee?

benchris (0), 6 jaar geleden

Daar heb je gelijk in Hans. Heb je misschien een afbeelding van die sensor?

Hans4040 (340) PRO, 6 jaar geleden

afbeelding

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Dat slangetje is voor de ontluchting van de egrklep en hangt gewoon los,het schijfje is een luchtfiltertje (is een deel vanaf)

benchris (0), 6 jaar geleden

Oké, bedankt Jaker. Ik had al mijn twijfels of dit wel ergens op aangesloten moest zijn. Kon niets vinden in de buurt van de egr klep. Nu zijn mijn twijfels weg, bedankt voor je reactie.
Probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.