Seat Arosa: Einddemper prutteld/blaast heel erg.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0 AER

Hallo, hier weer een probleem met onze arosa. we hebben hem vorig jaar gekocht toen is er een nieuwe eindemper ondergegaan.(voordat we um kochten) maar deze maakt een heel erg pruttel/blaas geluid (zie het als een turbo motor met een te kleine uitlaat diameter) mijn vraag is dit te verhelpen?? ik vind het zonde om weer een nieuwe uitlaat te gaan halen, deze is nog hagel nieuw namelijk. dealer gooit het op het half jaar bovag garantie die al verlopen is dus de uitlaat ook geen garantie meer.

iemand hier ervaring mee?

JerryR

Geplaatst door JerryR (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Arosa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

moeilijk van afstand iets over te zeggen, misschien blaast hij iets bij de klem aansluiting waar de uitlaatdemper aan de je uitlaatpijp bevestigdt zit.

om het een en ander te bekijken, zal hij toch op de brug moeten. flauwe kul van de dealer om te zeggen dat je bovag garantie afgelopen is, dit soort onderdelen zit zowiezo een jaar garantie op.

JerryR (0), 15 jaar geleden

jah maar de ervaringen met het auto bedrijf zijn al helemaal niet goed, dus heb geen zin meer in gezeik.
het gluid komt puur uit de demper, de klem zit vast. als de demper eraf is dan maakt wat meer herrie maar niet meer het blaas geluid.

mvg jerry

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

als het uit de demper zelf komt, is er weinig aan te doen...enigste oplossing is dan de demper te vervangen...maar als hij verder wel dicht is..mooi laten zitten..

JerryR (0), 15 jaar geleden

dicht is die wel hij is nog nieuw, sticker zit er nog op. de arosa moet de deur uit, als de kopers problemen geven over de uitlaat geef ik ze wel 85 euro korting kunnen ze een nieuwe halen.


bedankt voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Arosa of stel zelf een nieuwe vraag.