Seat Cordoba: el. ramen en speigels werken niet meer

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v 55kW

Hallo,

Ik heb sinds een aantal weken dat mijn electrische spiegels en electrische spiegels ( ook electrisch inklapbaar) niet meer te bedienen zijn. Mijn spiegels klappen zelf in en na een tijdje klappen ze weer uit. De ramen zijn vanaf de bestuurderskant niet te bedienen. De lampjes in het bedieningspaneel knipperen. Hoe kan ik dit oplossen?

ismailb58

Geplaatst door ismailb58 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

nou kijk eerst eens in de doorvoer rubbers tussen de deur en de stijl of dar geen draadbruek in zit of de bedrading zonder isolatie tegen elkaar komt.
begin lv.

groetjes jan.

ismailb58 (0), 12 jaar geleden

Jan, bedankt ik zal gaan kijken. Er is mij ook verteld dat het aan de comfort module kan liggen, is dat zo?

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

ja dat is zeker mogelijk.

groetjes jan.

ismailb58 (0), 12 jaar geleden

Ik heb vandaag de kabels gecontroleerd, maar die zijn ok. Blijkt dat het aan het zwarte kastje, die bevestigd is aan mijn raammotor, ligt. Telkens als ik erop tik gaan mijn lampjes knipperen. Heb deze vervolgens goed schoongemaakt en ook de schakelaars. Het blijft hetzelfde.
Deze kastje is niet los te koop. Gebeld naar de dealer, kost 227 euro excl. BTW. Kan iemand mij helpen voordat ik dit ga kopen, een tip geven hoe ik dit kan repareren?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.