Seat Marbella: electrisch probleem

Bouwjaar: 1990

hallo ik heb een marbella ik heb er een nieuwe startmotor onder gezet en ik had de accu pool eraf naderhand was ik klaar heb ik hem er weer op gezet : HELEMAAL geen stroom meer als ik het contact aan zet branden me lamjes niet eens meer alle zekeringen zijn goed startmotor ook mijn vraag dus heeft mijn marbella een hoofdzerkering?????? zo ja vertel me aub waar die zit

bvd daan

danielsaab

Geplaatst door danielsaab (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan5047 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb je toch geen draadje vergeten want daar lijkt het wel erg op heb je de min pool of de plus pool los gehaald soms zitten bij de startmotor 2 kabels op de centrale moer is accu is wel vol.
Meten is weeten
succes jan

danielsaab (0), 18 jaar geleden

ja mn accu is zeker vol heb hem getest en ik heb 2 rode draden op de centrale moer gezet en 1 met een schuifje op een lipje alles zit weer zoals het hoort maar een marbella heeft dus geen hoofdzekering?

havana4242 (0), 18 jaar geleden

Er zit wel een of ander spoel, net links van de zekeringen (moet je het reservewiel even weghalen). Ik weet eerlijk gezegd niet wat het is (hou me aanbevolen), maar ik vermoed dat het de hoofdzekering is.

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

zou goed kunnen dat daar je probleem in zit ja... schijnen stootgevoelige delen te zijn. meet eens of deze niet stuk is, en of de stekkers/ draad wel goed is aangesloten.


mvg

(en zijn de contacten op de startmotor allemaal goed schoon? evenals de andere die je hebt losgegehaald?)

tinus11481 (0), 18 jaar geleden

die spiraal die je ziet is je kachelweerstand, dus daar zal het niet aan liggen. Stiekem toch geen draadje vergeten, het is na die reparatie gekomen dus ik zou alles toch nog maar eens na meten, Heb je de moer ver genoeg aangedraaid??
succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.