Seat Marbella: Unidentified luchtslang

Bouwjaar: 1991

Aan de rechter achterkant van het luchtfilter zit een "vreemde slang". Deze komt vanaf het blok (ogenschijnlijk uit het niets) en is verbonden met het luchtfilter. Ongeveer zo dik als een stofzuigerslang.

Deze slang is bij mij enorm versleten. Ik sprak laatst met een monteur die zei dat de slang eigenlijk overbodig is, maar dient om de caburateur te verwarmen. Klopt dit en heeft dit echt zin? Dat ding is namelijk kapot en hangt nu met tape aan elkaar :o Als het echt zin heeft, dan klus ik er een nieuwe slang in.

havana4242

Geplaatst door havana4242 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

klussen maar :)

als het geen nut heeft zit het er ook niet op (klinkt logisch he!) (ze maken auto's zo goedkoop mogelijk... dus extra's doen ze er niet zomaar op.)


mvg

havana4242 (0), 18 jaar geleden

Ok, dank. Heb inmiddels een nieuwe slang gekocht bij de Brezan!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.