Seat Arosa: Elektrische raam RV gaat alleen naar beneden.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7

Goede dag.

Pas geleden heb ik een Arosa 1.7 SDI gekocht. Ik wist dat aan deze auto nog wat moest gebeuren, maar ik kom er nu even niet uit.

Het probleem bij deze auto is:
Dat rechter voorraam wilt niet meer dicht. Op het moment dat ik via de bediening het raam naar beneden laat gaan is er geen probleem, maar omhoog gaat niet. Dan gaat hij nog verder naar beneden. Ik heb zitten kijken naar verschillende mogelijkheden. Zou het kunnen liggen aan de CU van de elektrische bedienbare ramen of kan het kortsluiting zijn? De deur van de arosa is best nat van binnen, dus het zal zomaar kortsluiting kunnen zijn. Om het raam dicht te krijgen moet ik het slot van de passagierskant op slot draaien en even vasthouden. Zo gaat het raam wel dicht? Is deze besturing van het slot een andere aansturing dan via je bediening in je deur?

Hoe kan ik dit het beste aanpakken.

met vriendelijke groet,

Rene

ArosaSDI

Geplaatst door ArosaSDI (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Arosa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

denxx (0), 14 jaar geleden

slot een schakelaar is hetzelfde , denk gewoon schakelaar verv

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Arosa of stel zelf een nieuwe vraag.