Seat Ibiza: Extreem benzine verbruik

Bouwjaar: 2000

Hallo hier is danny weer, ik word er echt gek van en ik kan het niet meer, mijn auto zuipt net als een dronkenlap,dit is niet normaal vind ik , wat kan de oorzaak zijn en waar moet ik op letten, wat moet ik vervangen??????Help me mensen,zonder jullie haal ik het niet.groetjes danny.

Danny1949

Geplaatst door Danny1949 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo danny

in jou vorige vraag las ik dat je nog al eens vlot optrekt!!

je zou je rechter been iets minder stijv kunnen houden! dat scheelt liters!

paul,

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat voor motor zit erin,is ie weleens uitgelezen,viergastest uitgevoerd (uitlaatgassen gemeten),ect.....Kortom is weleens aandacht besteedt door een garage/dealer.

Anders heb ik maar één tip.....,verkopen en gaan fietsen en dat is niet lullig bedoeld,want het kan meedere oorzaken hebben en wat is je verbruik dan wel en wat is je rijstijl,bandenspanning.

Als het een 1.6L is kan het lambdasonde liggen,waardoor je met een rijker mengsel rijdt.Met uitlezen en viergastest weet je dus meer.JKortom afspraak maken met de garage/dealer.

Suc6

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

geef het verbruik eens aan?

en hoe is je rijstijl?

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

http://img283.imageshack.us/img283/2054/..." border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" />

IN MODERNE TIJDEN...

Alexander243 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat ie ergens zonder benzine staat want reageren op antwoorden van andere schijnt wel moeilijk te zijn.

en dat geldt niet alleen voor jouw hoor,maar voor heeeeeeeeeeel veel mensen op dit forum,maar hier is al heel vaak over gesproken,maar ik kan het helaas niet laten.

triest.....,maar Paul heeft wel een goed advies!!!!!

Danny1949 (0), 18 jaar geleden

Hallo lieve en boze mensen,heb geduld, niet iedereen heeft internet, kijk naar mij,ik moet steeds naar de internetcafe voor internet, dus excuses voor laat reageren.maar ik wil iedereen bedanken die heeft gereageerd op mijn vraag.En ik moet zeggen dat ik veel veel beter ben geworden door jullie antwoorden, vooral van Alexander luijk, je heb gelijk ik heb een 1.6i en ik ga alles doen wat jullie mij heb aangeraden.En ik denk dat die problemen het zijn.ik bedank p.kelder,Arie van zanten ook hierbij, heren ik laat jullie heel snel weten wat de uitkomst hiervan is. Ik moest heel hard lachen in de internetcafe voor de foto> gestuurd door p kelder, ok tot horens , ik laat alles weten heel snel. groetjes danny...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.