Seat Alhambra: Fan blijft lopen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG, Motorcode: ATM

Bij het uitzetten van de motor blijft de zelfdenkende ventilator lopen, bij het dicht gooien van de motorkap stopt de ventilator met lopen , waarschujnlijk blijft er een relais hangen. Waar zit dat relais ?? eventueel andere suggesties ??

Harriep

Geplaatst door Harriep (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Eerst laten uitlezen op storingen.
Meestal is 1 van de fannen stuk, maar een defecte temperatuursensor zou ook kunnen.

Odelot (0), 12 jaar geleden

Doet de airco het nog wel? Zoniet is er een zekering kapot. Heb ik met enige regelmaat gehad. Kan komen door kortsluiting.

Bramq (0), 12 jaar geleden

Ik heb nu hetzelfde. Het blijkt dat als je op de relais van de koelventilator tikt, de ventilator uitgaat, hetzelfde effect dus als bij het dichtgooien van de motorkap. Ik heb nu de relais eruit gehaald. het is nu toch winter. De contactpunten lijken schoon. Maar een nieuwe relais kost meer dan 100 euro. Is jouw probleem in de tussentijd al opgelost Harrie?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.