Seat Ibiza: geluid onder dak

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400cc

Beste mensen. ik rijdt een mooie Ibiza sport goed onderhouden en altijd zijn beurten gehad op tijd.
Wat klachten in het verleden mijn airco defect twee jaar geleden geen garantie.Opmerking deze storing is door mijn garage wel gratis hersteld. Vervolgens begin Juli mijn raam mechanisme defect, ook wel bekend bij het FAG gebeuren. Was geen garantie, ik kan niet snappen dat zo iets naar de Philistijnen gaat, of anders gezegd met een grote knal de geest geeft. Juist die knal, onder het rijden dacht aan een aanrijding van rechts, niet van toepassing. Opmerking gevaarlijk moment door de schrik,en mijn ruit lazerde naar beneden kan niet anders, met een plof.Hoe is het mogelijk, (airco aan boord) de fabriekant zegd toch ramen dicht bij auto met een koud fabriekje,open-dicht zal honderd keer gebeurt zijn. Kassa dat is omzet planning, want alternatief reparatie onmogelijk trek maar uit het magazijn het onderdeel. en ik moet de rekening betalen!
Wat te denken van de rammel onder het dak, zeer vervelend tot ieritatie toe, en altijd in mijn wijk, waar een klinker bestrating is licht. Donderdag jl is door de Seat garage de dak bekledig los gemaakt, over een lengte van 60 cm niets gevonden wordt er moedeloos van. Als ik over klinkers rijdt en hij gaat weer geluid geven onder de hemel, druk dan met mijn hand de hemel krachtig omhoog dan geen rammel meer.
Wie o wie weet de oplossing, of sugestie want mij garage kan waarschijnlijk ook niet alles op lossen.

TN

Geplaatst door TN (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=TN]garage de dak bekledig los gemaakt, over een lengte van 60 cm niets gevonden . Als ik over klinkers rijdt en hij gaat weer geluid geven onder de hemel, druk dan met mijn hand de hemel krachtig omhoog dan geen rammel meer.
Wie o wie weet de oplossing, of sugestie want mij garage kan waarschijnlijk ook niet alles op lossen.[/quote]
60cm is niet helemaal de hemelbekleding los gemaakt, nogmaals naar de garage en dan de hemel bekleding helemaal demonteren. en dan proefrit maken zonder hemel voor het geluid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.