Seat Toledo: hevig aan het stotteren en rare geluid

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 SR

Hallo beste mensen ik starte net mijn auto.
deed hem in de achteruit reed uit de parkeer plek trok keihard op met piepende banden.
Stopte weer bij een bocht en toen ik optrok begon die een hele rare soort van dat je achter uit rijdt geluid te maken.(heel luid)
En mijn trouwe toledo begon hevig te stotteren als ik gas los laat en uit roll nieks aan de hand maar maakt wel dat geluid van net of je hem in de achteruit hebt.
Het geluid komt bij de motor weg ergens. het lijkt net of je auto uit elkaar kan vallen iedere moment boven de 50 rijden valt niet te doen onder eigenlijks ook niet stottert te hevig.
Hij begon wel laatste denk ik maand in de 2e versnelling beetje te stotteren als ik doortrok(heel lichtjes maar je merkte het wel.)
Ik heb echt helemaal geen verstand van auto's mischien kan iemand mij helpen ten minste een idee geven waar het aan ligt.
Ik heb wel even stil gestaan en motor kap geopent toen hoorde ik een soort van hele lichte gefluit of sissende geluid heel erg licht bij de motor kwam die weg denk bij de bougies.
Motor loopt echter zeer netjes stationair en maakt ook geen geluid stationair aleen als de auto rijdt of rolt.


Alvast heel erg bedankt mensen.

Saleen

Geplaatst door Saleen (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Ga maar naar een garage en laat het daar nakijken.
Geluiden zijn al moeilijk te omschrijven en het zal de 1e keer niet zijn dat je links iets hoort en de oorzaak rechts zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.