Seat Toledo: Hoog Koelvloeistof verbruik en verlies tevens vermogen.

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Mijn auto verbruikt op een of ander manier koelvloeistof en hij verliest vermogen. Als ik een beetje doortrek dan hoor ik een soort van blazend cq spuitend geluid. Er zit geen koelvloeistof in de olie dus de koppakking is het niet of toch wel?

da.rah

Geplaatst door da.rah (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

omega8258 (0), 17 jaar geleden

Koppakking kan wel lek zijn zonder dat de koelvloeistof bij de olie komt.
Waarschijnlijk is de pakking lek en komt het koelvloeistof in de cylinder waar het mee verbrand, vandaar het koelvloeisof verbruik. Toevallig ook veel witte rook bij de uitlaat?

da.rah (0), 17 jaar geleden

geen witte rook bij uitlaat

da.rah (0), 17 jaar geleden

De motor loopt goed als die stationaire draait, geen onregelmatigheden. Is verder stil. Maar toch verbruikt die koelvloestof. De motor is verder droog. Verder heeft hij geen kracht als ik even flink door doortrek, ik hoor dan een soort van blazend/spuitent geluid vanuit de motor vandaan komen. De spruitstuk is het niet, heb het laten nakijken. De combinatie van koelvloeistof verbruik en kracht verlies, kan het misschien ook iets anders zijn.

omega8258 (0), 17 jaar geleden

je kan ook de dop van je expantievat eens vervangen,het komt wel voor de deze het begeeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.