Seat Toledo: Houd in bij overschakelen van LPG naar Benzine

Bouwjaar: 1992

Ik heb een Seat Toledo 1.8 GL van 1992. Als ik overschakel van LPG naar benzine houdt de auto in tijdens het rijden.

Als ik gas geef dan houdt die even in en dan schiet die weg. Als ik vervolgens iets gas af neem en dan weer iets gas bij geef dan gebeurt er weer het zelfde, inhouden en vervolgens schiet die weer weg.

Het lijkt net of die even niet genoeg benzine krijgt en als je de gaspedaal even inhoud dat die dan weer voldoende krijgt.

Weet iemand precies wat er aan de hand is.

da.rah

Geplaatst door da.rah (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

bij het overschakelen van benzien naar gas schakelt het motorregelapparaat eerst de benziene toevoer af, daarna komt de gas pas de cilinder binnen, dus vandaar dat de auto altijd even inhoud bij het overschakelen....
heb niet helemaal begrepen of it nou het enige probleem is bij je auto... maar het verklaart in ieder geval alvast het inhouden bij overschakelen van benzine naar gas.


suc6

da.rah (0), 18 jaar geleden

Dit is inderdaad het enige probleem. Houd in als ik alleen op benzine rijd. Als ik tijdens het rijden, op benzine, gas afneem omdat er bijvoorbeeld een auto voor mij rijdt die afremt en ik wil de auto vervolgens inhalen en geef gas erbij dan houd die in. Na enkele sec. schiet de auto vervolgens weg. Dit rijdt niet fijn, helemaal niet als je file rijdt want dan moet je telkens gas afnemen en bijgeven.
Ik heb gehoord dat waarschijnlijk de afstelling van LPG/Benzine niet goed is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.