Seat Toledo : een gebruikte auto aanschaffen in de omgeving van de zee, ee

Ik wil me een Seat Toledo van 1999 aanschaffen in de buurt van de zee ,is het een goede beslissing om de auto te kopen i.v.m. de zoute zeelucht
Zijn deze auto's eerder doorgeroest dan de auto's in het oosten of het zuiden van het land.
Graag wil ik hier een reactie op (het mag ook over een ander merk gaan)
Luc Geraedts

lucgeraedts

Geplaatst door lucgeraedts (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

lijkt me geen verschil uitmaken... maar de zeelucht is voor geen enkele auto goed. De auto goed onderhouden (schoonhouden) zal je wel moeten doen.

ik heb trouwens tot nu toe nog geen toledo met roest gezien... en bij het bedrijf waar ik werk hebben we er al aardig wat langs zien komen.


suc6

ricardo9623 (0), 18 jaar geleden

Ik denk dat de pekel die in de wintermaanden overal op de wegen gestrooit wordt veel meer schade aanricht dan een beetje zoute zee lucht.... Bovendien denk ik dat je wel erg dicht bij het water moet komen/wonen om er werkelijk schade van te hebben. En dan nog, mij lijkt dit een erg relatief probleem. Iemmand die in het midden of het oosten van het land woont kan wekelijks aan het strand te vinden zijn, terwijl iemmand die in de kuststreek woont er misschien hooguit 1 à 2 keer per jaar komt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.