Seat Toledo: inhouden, des te warmer des te erger

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8CL U9

Collega van mij heeft volgende probleem met de toledo, hoe warmer de motor wordt, hoe meer de auto gaan inhouden. Is begonnen met af en toe inhouden maar als je dan volgas gaf trok ie ineens wel goed door. Is al 2x in de garage geweest en de 2e hadden ze het vermoeden dat het aan de injector lag, maar dat was zoals ik het heb begrepen een gok. Mij vraag dus hier, kan dit aan de injector liggen? Zover ik weet start hij goed, zowel warm als koud. Heb zelf nog niet met auto gereden, krijg hem eind deze week gebracht om eens te zoeken. Mogelijke oplossing graag welkom, dan kan ik die al uitsluiten.

Audidriver73

Geplaatst door Audidriver73 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Fyuen (0), 17 jaar geleden

Bobines laten testen.

alexander242 (0) PRO, 17 jaar geleden

Injectorunit zit een rubbere voetpakking.Deze controleren en ook de rembekrachtiggingslang wil ook weleens scheuren.Er kunnen meerdere zijn,maar dat wordt gewoon meten.

Audidriver73 (0) PRO, 17 jaar geleden

Bedankt voor jullie tips, zal me volgende week eens gaan amuseren ermee, laat wel weten wat het was.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

pw yuen

deze heeft maar 1 bobine..

injectoren kunnen ook ultra-soon gereinigd worden..en zijn erna weer als nieuw..rubberen afdichting kunnen ook lekken trouwens.

Stefan

Audidriver73 (0) PRO, 17 jaar geleden

Bedankt voor de tip, dat ultrasoon reinigen kan ik dat bij de dealer laten doen?

stefan84 (0), 17 jaar geleden

hoeft niet per se bij de dealer en kan ook bij een andere garage bedrijf die dit kunnen doen

Stefan

Audidriver73 (0) PRO, 17 jaar geleden

Probleem is opgelost, bobine was inderdaad defect, maar na verwisselen hetzelfde, daarna een geheel nieuwe gemonteerd, nog steeds dezelfde fout. Na lang zoeken en proberen bleek ook de computer defect te zijn, waarschijnlijk is deze kapot gegaan op het moment dat de bobine is stuk gegaan maar dat weten we niet zeker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.