Seat Toledo: inhouden motor

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 v5

hoi
het volgende probleem doet zich voor. bij een koude aanloop (start) houd de motot in. het is net alsof iemand aan de achterkant de auto steeds terugtrekt. als hij eenmaal warm is, is het probleem beduidend minder. wat is er gedaan!
warmtewisselaar vervangen (hielp niets) en nu de gasklep schoonggemaakt dit helpt inzoverre dat het probleem bij koude motor nagenoeg over is, maar als men constant een snelheid rijdt voel je nog steeds het inhouden. motor heeft aan de computer gezeten daar was een foutmelding, maar men wist niet wat. hij gaf aan sporadisch.
vraag: zijn er meer mensen met dit probleem? en zo ja graag oplossingen

vr gr teun

Teun.l

Geplaatst door Teun.l (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Graag de foutcode nogmaals uitlezen en hier posten, is het gasklephuis ook na reinigen opnieuw gekalibreerd ?

Teun.l (0), 16 jaar geleden

na het reinigen van de gasklep weet ik niet of hij gekalibreerd is. ik was er nl niet bij. ps de garage is geen officiele seat dealer, maar de auto komt er weg en heeft nog een maand garantie. de ellende is wel dat de garage een uur rijden verwijdert van mij is. ik zal ze eens bellen om te vragen of hij wel gekalibreerd is.

vr gr teun

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.