Seat Toledo: Krijg kofferklep niet meer open (help!!)

Bouwjaar: 2000

Hallo allemaal,

Zoals het onderwerp alzegt, ik krijg mijn kofferklep niet meer open, niet met de centrale deurvergrendeling en ook niet met de sleutel. Ik heb het idee dat het aan het stangenmechanisme ligt die gekoppeld is aan de ontgrendeling. Maar hoe los ik dit op? Ik krijg mijn klep niet meer open, kan ik op één of andere manier de klep ook van binnen uit los krijgen? Graag jullie reactie!!!!!!!!

steenhuispeter

Geplaatst door steenhuispeter (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

ja, dat kan wel ja.. maar dit is iets wat je het beste in een garage kan laten doen om zo de schade aan je klepbekleding te beperken.
(het is een klote klus. zal het maar meteen zeggen :P )

mvg

steenhuispeter (0), 18 jaar geleden

Ik heb het al opgelost! Ik ben via het interieur (leuning plat doen) in de kofferbak gekropen, heb toen de kofferklepbekleding los gedraaid aan de bovenkant (2 schroefjes) en kon toen bij het stangenstelsel die het slotmechanisme bediend komen! En kofferklep is weer open, viel uiteindelijk dus toch nog mee! Er was een kogelscharniertje los geschoten die aan het handvat gekoppeld zit om de klep open te kunnen krijgen! Deze heb ik weer vastgezet en probleem is opgelost. Bedankt voor jullie reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.