Seat Leon: Kromme remschijven

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Ik ben van plan een Seat Leon 1.9 tdi van 2008 aan te schaffen, de auto heeft nu kromme remschijven en die worden vervangen voordat ik de koop sluit. Mijn vraag is nu of dit het probleem verhelpt of dat het iets is wat ergens anders vandaan kan komen en de schijven dus binnen de kortste keren weer krom zijn. Ik hoop een hele poos met de auto vooruit te kunnen zonder al te veel problemen. Alvast bedankt!

mvdherik

Geplaatst door mvdherik (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

9 van de 10x ligt dit gewoon door hoe je met je rechtervoet de rem bediend. Als dit je enige zorg is om die auto te kopen dan moet je hem gewoon kopen en als je de rem normaal bediend (dus niet bij hete remmen je poot erop houden of zo hard telkens remmen dat de schijf blauw aan et worden is enz enz) dan gaat het vast wel goed.

Hans4040 (310) PRO, 11 jaar geleden

De doelstelling van deze site is het oplossen van TECHNISCHE problemen van auto's. NIET een advies- en/of informatiesite voor aspirantkopers van een (andere) auto.
De topics waarin toch om aankooptips cq. adviezen wordt gevraagd worden door het moderatorteam gesloten.
Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan deze dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.