Seat Ibiza: Lamp (dimlicht) kan niet meer vastgezet worden

Bouwjaar: 2003

Gisteren bleek een van mijn dimlichten kapot te zijn, toen ik deze wou vervangen kwam ik erachter dat het veertje waarmee je de lamp vast zet, niet meer vast gezet kon worden. Het haakje waar je het veertje achter moet klemmen bleek afgebroken te zijn. Hierdoor was de lamp dus kapot gegaan. Is er iemand die dit zelfde probleem heeft gehad of mij kan vertellen of dit onder de garantie valt, want dit mag toch niet zomaar afbreken?

Angel421

Geplaatst door Angel421 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

Het is mij ook een keer overkomen.
je kan bij een garage (of schadebedrijf) vragen of ze toevallig zo'n klipgedeelte hebben liggen/ over hebben en deze erop zetten (2 schroefjes( als ik me niet vergis))

En zover ik wete is dit geen garantie aangezien je het zelf hebt gedaan... misschien dat het je wel lukt om dit als garantie aan te voeren, maar het is een fragiel stukje dat bij verkeerde montage inderdaad wel eens af kan breken.


suc6

Angel421 (0), 19 jaar geleden

Ik heb dit niet zelf gedaan, deze lamp was nog nooit vervangen. De lamp deed het niet meer en toen ik het kapje open deed bleek de lamp er gewoon los in te hangen doordat het haakje was afgebroken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.